Istoria Companiei

Anul fondării — 1990

Ca și multe alte firme de succes, crearea sa are o istorie proprie. După ce a trecut o anumită cale de dezvoltare, compania a obținut progrese și realizări semnificative. Din 1990, ca succesor legal al societății pe acțiuni FOTO-FOND, compania a crescut de la o mică tipografie situată pe aproximativ 500 de metri pătrați, la o întreprindere industrială mare ocupând 4500 de metri pătrați, echipat cu utilaj modern de imprimare și finisare de înaltă performanță. De-a lungul anilor nu numai că ne-am consolodat dar și ne-am pus pe picioare,  de asemenea, am format un program de dezvoltare pe termen lung pentru companie, pe care îl implementăm în mod constant.

 

Astăzi, „Financial Papers Plus L.C.K” SRL este lider pe piața serviciilor de tipar din Republica Moldova. Geografia partenerilor noștri este foarte extinsă – în afară de organizațiile locale, colaborăm fructuos  de mult timp cu companii din Rusia, Italia, Georgia, Azerbaidjan și Marea Britanie. Eticheta noastră este exportată pentru produsele alcoolice în Israel, China, Franța, țările baltice și multe altele.

 

Capacitatea de producție a întreprinderii permite producerea anuală a mai mult de 250 000 000 seturi de etichete. Noi folosim cele mai moderne tehnologii informaționale , de calculator și de imprimare, inclusiv invențiile proprii și progrese tehnologice.

 

 

Principalele activități ale organizației noastre sunt imprimarea în coli și rulou a produselor de etichetare și ambalare, imprimare publicitară.

 

Din acest motiv, furnizăm etichete și produse de ambalare celor mai mari întreprinderi de vin și cognac din Republica Moldova și țărilor din străinătate apropiate și îndepărtate, care au apreciat înalt calitatea tiparului, stabilitatea și operativitatea muncii noastre.

De ce clienții ne aleg pe noi?

Cooperare pe termen lung

Îndeplinirea angajamentelor

Asigurarea calității

Abordare individuală pentru fiecare comandă

Resurse umane

Scopul politicii sale de personal "Financial Papers Plus LCK" SRL a determinat asigurarea corelării managementului resurselor umane cu obiectivele strategice ale întreprinderii. O abordare flexibilă și inovatoare a managementului personalului, precum și dezvăluirea și valorificarea potențialului fiecărui angajat contribuie la creșterea eficacității activităților comerciale ale companiei.

Unul dintre factorii de succes fără îndoială ai companiei este - angajații competenți și motivați. Ne străduim să oferim oportunități pentru creșterea profesională și dezvoltarea personală a angajaților care îndeplinesc cerințele companiei și pentru abilitățile fiecărui angajat individual. În acest scop, sunt organizate în mod regulat diverse programe de pregătire avansată, sunt organizate vizite la seminarii și instruiri .Este folosit în mod activ sistemul de mentorat pentru începători.

Procesul de recrutare a personalului de către conducerea întreprinderii se concentrează pe o perspectivă de termen lung. De aceea, atunci când sunt selectați angajații pentru posturile vacante, principalele caracteristici ale unui candidat de succes sunt profesionalismul înalt, responsabilitatea față de principiile companiei, precum și disponibilitatea de a dezvolta și de a însuși noi informații și abilități.

Pentru clienți

Tipografia "Financial Papers plus LCK" SRL este o companie orientată spre client. O abordare individuală a cerințelor și capacitaților dvs. este garantată. Interacțiunea cu clienții în compania noastră este organizată cât mai comod posibil pentru client: sunteți deservit de un manager constant care va întocmi un contract, va primi comanda , va monitoriza progresul și calendarul lucrărilor de producție. Managerii noștri vă vor răspunde la toate întrebările. Interacțiunea individuală cu clientul este poziția noastră principială, care se bazează pe o înțelegere obiectivă și clară a exclusivității fiecărui produs tipărit.

De-a lungul anilor în noi au avut încredere, la peste două sute de companii, fiind clienți permanenți ai serviciilor noastre, ceea ce confirmă viabilitatea întreprinderii Financial Papers plus LCK SRL și vorbește de mari perspective pentru viitor.

Suntem recunoscător tuturor companiilor care au ales tipografia noastră ca antreprenor general pentru publicarea tirajurilor sale și au apreciat calitatea noastră în domeniul fabricării lucrarilor exclusive și proiectelor de publicitate originale. Putem spune cu încredere că activitatea de optimizare a programului individual de producție pentru fiecare client se realizează ținând cont de cerințele sale personale și de caracteristicile tehnologice particulare a unui tiraj concret.

Avantajul întreprinderii nostre constă întocmai în faptul că compania îmbunătățește constant procesul de interacțiune dintre tipografie și client, adaptînd activități în conformitate cu dorințele clientului.

Imprimarea — este profesia noastră, noi prețuim reputația și poziția noastră pe piața serviciilor de tipar, încercând să justificăm încrederea clienților.

Vom fi bucuroși să vă avem ca clienți !

«Financial Papers Plus LCK» SRL