Despre Noi

Compania IM „Financial Papers Plus L.C.K” SRL a fost fondată în anul 1990.

 

Ca și multe alte firme de succes, crearea sa are o istorie proprie. După ce a trecut o anumită cale de dezvoltare, compania a obținut progrese și realizări semnificative. Din 1990, ca succesor legal al societății pe acțiuni FOTO-FOND, compania a crescut de la o mică tipografie situată pe aproximativ 500 de metri pătrați, la o întreprindere industrială mare ocupând 4500 de metri pătrați, echipat cu utilaj modern de imprimare și finisare de înaltă performanță. De-a lungul anilor nu numai că ne-am consolodat dar și ne-am pus pe picioare,  de asemenea, am format un program de dezvoltare pe termen lung pentru companie, pe care îl implementăm în mod constant.

 

Astăzi, „Financial Papers Plus L.C.K” SRL este lider pe piața serviciilor de tipar din Republica Moldova. Geografia partenerilor noștri este foarte extinsă – în afară de organizațiile locale, colaborăm fructuos  de mult timp cu companii din Rusia, Italia, Georgia, Azerbaidjan și Marea Britanie. Eticheta noastră este exportată pentru produsele alcoolice în Israel, China, Franța, țările baltice și multe altele.

 

Capacitatea de producție a întreprinderii permite producerea anuală a mai mult de 250 000 000 seturi de etichete. Noi folosim cele mai moderne tehnologii informaționale , de calculator și de imprimare, inclusiv invențiile proprii și progrese tehnologice.

Cum să ne contactați